“Taisnības cīnītāji” ierosinājuši kooperatīva likvidāciju!

Mūsu “taisnības cīnītāji” ierosinājuši Dz.Ī.K.S. “Jubilejas” likvidāciju. Neskatoties uz minimālo finansējumu, dzīvokļu īpašnieku parādiem un  Dz.Ī.K.S. “Jubilejas” apsaimniekošanā esošo māju apmierinošo tehnisko stāvokli, mūsu “taisnības cīnītāji” ir ierosinājuši kooperatīva likvidāciju.

Kas viņi ir? Kāpēc viņi to dara? Kas viņus pilnvarojis lemt visu dzīvokļu īpašnieku vārdā? Atbildēsim uz pirmo jautājumu. No Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas pavēstes uzzinām, kas ir šie kungi un dāmas:

Vladimirs Galočkins – hronisks nemaksātājs un bijušais revīzijas komisijas loceklis (?!);

Roberts Grigāns – pretendents uz kooperatīva valdes priekšsēdētāja amatu;

Maija Manteja – bijusī Dz.Ī.K.S. “Jubilejas” valdes locekle;

Nadežda Muriļova – bijusī revīzijas komisijas locekle;

Irina Obuševa – pastāvīgā opozicionāre;

Sergejs Sugakovs – pastāvīgais parādnieks;

Vladimirs Šapovalovs – bijušais Dz.Ī.K.S. “Jubilejas” valdes loceklis.

Tagad pamēģināsim atbildēt uz jautājumu “Kāpēc?”. Ar Galočkinu un citiem parādniekiem vairāk vai mazāk skaidrs. Nav kooperatīva – nav kam atgriezt milzīgos parādus.

Pārējo bijušo valdes, revīzijas komisijas locekļu un pretendenta uz valdes priekšsēdētāja amatu motīvus var iedomāties. Nepanākuši no pašreizējā valdes priekšsēdētāja ārštata atalgojumu par saviem skaļajiem amatiem, vairākkārt mēģinājuši veikt politisku apvērsumu, rakstījuši sūdzības uz dažādām instancēm, ir uzsākta izmeklēšana par huligāniskām darbībām kooperatīva telpās, viņi tik ļoti aizrāvušies ar cīņu, ka gatavi sagraut profesionāli organizētu darbu māju apsaimniekošanā.

 

Bet kas pēc tam? Vai viņi atbildēs VISU kooperatīva biedru priekšā , tai skaitā ar savu īpašumu, lai kooperatīva sagraušanas gadījumā katrā mājā būtu ūdens, siltums, darbotos lifts un tiktu izvesti atkritumi? Nepārtrauktu siltummezglu, ūdens staciju darbību, atkritumu izvešanas, liftu darbības un  durvju kodu apkalpošanas kontroli taču veic tieši kooperatīvs.